Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe? Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen? Misschien is een workshop, cursus, schrijfdag of een schrijfweekend dan wat voor jou. Kijk in mijn webshop naar mijn meest recente aanbod en start meteen met schrijven.

Fun, Focus en Flow
De basis van Creatief Schrijven

In deze cursus activeer ik jouw vergeten herinneringen, laat ik je kennismaken met beeldspraak en leer ik je schrijven met je zintuigen. Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. We schrijven in een kleine groep waar een fijne en veilige sfeer voorop staat.

Deze training kun je online volgen in mijn online schrijfacademie.
Locatie: Marrum (Frl) of Online

Verder met Fictie
Vervolgcursus Creatief Schrijven

Smaakt Fun, focus en flow naar meer? Of wil je vooral fictie schrijven? Kom dan naar mijn vervolgcursus waar schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren voorop staan. Tijdens deze zesdaagse training word je geïnspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en gedichten. Laat je verrassen door je eigen creaties!

Deze training kun je online in mijn online schrijfacademie.
Locatie: Marrum (Frl) of Online

Inspiratiespel De Oerkarakters
met 27 interessante archetypes

Is jouw personage een Froukje Fröbel, een Wiebe Winnaar of juist een typische Zwaantje Zorgzaam? En welk type ben jij? En jouw moeder, (ex-)partner, beste vriend of vriendin?

Passen die types goed bij elkaar of levert deze combinatie juist veel strijd op?

Ontdek met dit kleurrijke inspiratiespel ‘De Oerkarakters’ welke archetype en welk type man of vrouw jij bent en de puzzelstukjes vallen op zijn plek. Maak jij binnenkort kennis met Sexy Silke, Solistische Sjoerd en Teake Temperament?

Prijs € 32,50Schrijfweekend

Begin juni 2020 organiseerde ik een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Wil je ook je dagelijkse leven een paar dagen achterlaten en genieten van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rond schrijfevenementen.

Schrijf- en meditatiedag: Leren floreren, schijn een licht op je diepste drijfveren

Floreren diepste drijfveren schrijven meditatie

Wil je op een inspirerende locatie aan de slag met jouw diepste drijfveren, jouw talenten en jouw passie? En voel je dat dit het juiste moment is om in actie te komen?

Kom dan zaterdag 26 september naar onze meditatie- en schrijfdag in Joure waar je weer leert FLOREREN, door een licht te laten schijnen op je diepste drijfveren. Met meditatie-, visualisatie- en creatieve schrijfoefeningen kom je uit je hoofd en weer in je hart.

Aan het einde van de dag ga je blij en geïnspireerd naar huis met een schrift vol inzichten, dromen en concrete stappen om meteen mee aan de slag te gaan.
Ga je mee? Je bent van harte welkom.

UITVERKOCHT