In verband met het Coronavirus wordt het schrijfweekend verplaatst naar vrijdag 5 t/m 7 juni 2020.

Vliegt een schrijfochtend of -avond bij jou ook altijd om? Lees dan vooral verder. Want eind maart gaat een van mijn grootste wensen in vervulling. Dan organiseer ik namelijk een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Laat je dagelijkse leven een paar dagen achter en geniet van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen.

Net als tijdens mijn cursussen en workshops staan ook tijdens dit weekend schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren, associëren en observeren voorop. Je krijgt creatieve schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om zelf verder te schrijven, te lezen, te genieten van de kloostertuin, te wandelen of te rusten.

Je slaapt in een eenpersoonskamer met een heerlijk bed. Deze kamer is sober ingericht, overeenkomstig met de leefstijl van de zusters. Een ruim aantal toiletten en douches bevindt zich op de gang. In het klooster wordt heerlijk voor je gekookt en drinken staat binnen handbereik. Daarnaast gaan er leuke mensen mee die net zo van verhalen houden als jij. We schrijven in een groep waar wederom een fijne en veilige sfeer voorop staat. Ook nieuwsgierig welke verhalen er boven borrelen? Ga dan mee!

Wanneer
Vrijdag 5 juni 17.00 t/m zondag 7 juni 15.00.

Waar
Het Karmelklooster in Drachten was tot 1993 in gebruik als slotklooster van de zusters Karmelietessen. Dit Rijksmonument is nu een bijzonder huis met een fijne atmosfeer. Meer info op www.karmelklooster.nl

Wie
Maximaal 16 deelnemers.

Schrijfweekend op inspirerende plek
Het schrijfweekend gaat door! Mocht het door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, ontvang je tijdig bericht en krijg je uiteraard je inschrijfgeld terug.

Door wie
De cursus wordt gegeven door schrijver en schrijfcoach Ingeborg Hoogsteen. Meer informatie over haar vind je hier.
Van mijn cursisten, leerlingen en examenkandidaten krijg ik vaak terug dat ik: 
– het programma bied dat past bij jouw schrijffase
– je vertrouwen geef
– enthousiast ben, activeer en inspireer    
– zorg voor interactie in de groep  
– aantoonbare kennis en ervaring heb   
– ondersteunend en inspirerend lesmateriaal heb  

Kosten
Voor het hele schrijfweekend betaal je € 479,00 inclusief btw (€ 395,00 exclusief btw).
Hiervoor krijg je een compleet verzorgd schrijfweekend op basis van volpension met een eenpersoonskamer, linnengoed, alle maaltijden (ontbijt, uitgebreid lunchbuffet en 3 gangen diner), lesmateriaal, koffie/thee/water en wat lekkers.
Alcoholische dranken zijn niet inbegrepen.

Na je opgave ontvang je een deelfactuur van 50%. Ongeveer twee weken voor aanvang van het schrijfweekend ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Tot 5 dagen na je schriftelijke aanmelding is kosteloze annulering mogelijk.

Heb je nog vragen of twijfel je of het wat voor jou is? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te overleggen.

Aanmelding