Heb je geen idee wanneer een werkwoord op een d of een t eindigt? Snap je niks van woordsoorten en zinsdelen? Kortom: heb je moeite met spelling en/of grammatica?

Of word je al nerveus als je alleen al aan het examen Nederlands denkt? Je bent niet de enige. De examenperiode is de meest stressvolle tijd van de middelbare school. Op het examen Nederlands VMBO 2019 komen drie onderdelen terug: lezen, samenvatten en schrijven. Ingeborg neemt de examenstof met je door en bereidt jou optimaal voor op de examens. Kom je ook naar de examentraining van Bureau Twirrewyn?

Ingeborg legt het je graag uit tot je het snapt. Ook kun je bij haar terecht voor hulp bij Begrijpend Lezen, oefenen voor de Cito of IEP-toets en leren leren (efficiënte leermethodes).

Examentrainingen volgen bij bureau Twirrewyn bleek een uitstekende keuze. De trainingen zorgen er namelijk voor dat je beter wordt in je vak. Ingeborg helpt je met jouw zwakke punten en legt uit op welke manier je je het beste kunt voorbereiden op het examen. Verder wordt er veel geoefend met de stof. Tot slot geeft ze een aantal goede tips voor tijdens het examen. Dit zorgt er voor dat je zelfverzekerd en voorbereid de examenzaal betreedt. Kortom een professionele training, die ik iedereen aanraad. Door de training ben ik met een zeven geslaagd voor het eindexamen Nederlands.

J. T., geslaagd voor de HAVO in 2019

Voor mijn examen Nederlands heb ik een bijles gevolgd bij Ingeborg Hoogsteen. Dit heeft ze op een puzzelende manier gedaan. Ook heeft ze met mij oefenexamens nagekeken en besproken wat goed of fout was. Ze gaf me tips waar ik op moest letten voor de examens. Dit heeft mij goed geholpen. Als ik dit geweten had, was ik eerder naar haar toegegaan voor bijles.

A. K., geslaagd voor VMBO-TL in 2019