Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe? Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen? Misschien is een workshop, cursus Creatief Schrijven of een schrijfweekend dan wat voor jou. 

Cursus Creatief Schrijven

Tijdens de cursus activeer ik jouw vergeten herinneringen, laat ik je kennismaken met beeldspraak en leer ik je schrijven met je zintuigen. Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. We schrijven in een kleine groep waar een fijne en veilige sfeer voorop staat.

Prijs €119,00

Vervolgcursus Creatief Schrijven

Smaakt de eerder gevolgde cursus Creatief Schrijven naar meer? Kom dan naar onze vervolgcursus waar schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren voorop staan. Door de opdrachten word je geïnspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en gedichten. Laat je verrassen door je eigen creaties!

Prijs €129,00

Schrijfweekend 27 t/m 29 maart 2020

Ik organiseer een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Laat je dagelijkse leven een paar dagen achter en geniet van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om zelf verder te schrijven, te lezen, te genieten van de kloostertuin, te wandelen of te rusten.

Prijs: €479,00
Datum: 27 t/m 29 maart 2020

Schrijfworkshop op Warmetruiendag

De eerste vrijdag van februari is het weer zover: Nationale Warmetruiendag. De afgelopen maanden haalden nieuwe woorden rond het klimaat en CO2-uitstoot de krantenkoppen. Denk aan woorden als boerenblokkades, boerenprotest, langzaamaan-acties, blokkadeverbod, het stikstofproblematiek en vergroenen. Wij bedachten daarom een speciale schrijfworkshop. Doe je mee?

Prijs: €29,50
Datum: 7 Februari 2020

Diepzeekaarten

Dit schrijfspel bevat 85 diepzeekaarten die je uitnodigen om je levensverhaal nader te onderzoeken. Al schrijvende duik je door verschillende lagen van je leven. De speelse en concrete vragen wakkeren je schrijflust aan. Verras jezelf met nieuwe invalshoeken en opgedoken verhalen. Prikkelend en creatief!

Prijs €17,50
Verzending: €4,00