Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe? Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen? Misschien is een workshop, cursus Creatief Schrijven of een schrijfweekend dan wat voor jou. 

Basiscursus Creatief Schrijven

In het voor- en najaar start de cursus waar ik jouw vergeten herinneringen activeer, je laat kennismaken met beeldspraak en ik je leer schrijven met je zintuigen. Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. We schrijven in een kleine groep waar een fijne en veilige sfeer voorop staat.

Dinsdagavond van 19.30-21:30:
Vrijdagochtend van 09.30-11.30:

Prijs €179,00

Vervolgcursus Creatief Schrijven

Smaakt de eerder gevolgde cursus Creatief Schrijven naar meer? Kom dan naar onze ONLINE vervolgcursus waar schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren voorop staan. Vanaf september 2020 word je door de opdrachten geïnspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en gedichten. Laat je verrassen door je eigen creaties!

Dinsdagavond van 19.30-22.00 :
Vrijdagochtend van 09.30-12.00 :

Prijs €199,00

Schrijfweekend

Begin juni organiseerde ik een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Wil je ook je dagelijkse leven een paar dagen achterlaten en genieten van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen? Schrijf je onder deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rond schrijfevenementen.

Nieuw in Friesland: schrijfworkshops

  • Wil je een verhaal schrijven, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen?
  • Wil je meer weten over een interessant personage, de opbouw van een verhaal, show don’t tell en het kenmerk van goede dialogen?
  • Wil je beter leren schrijven en je verhaal aanzienlijk verbeteren?
  • Wil je in de schrijfflow komen in een fijne, warme en gezellige omgeving met koffie, thee en iets lekkers?
  • Kom dan naar de unieke schrijfworkshops in Marrum.

    Data: volgt zsm op de website.
    Tijd: ‘s ochtends van 9 tot 12 of ‘s middags van 14 tot 17 uur.

Diepzeekaarten (uitverkocht)

UITVERKOCHT – Dit schrijfspel bevat 85 diepzeekaarten die je uitnodigen om je levensverhaal nader te onderzoeken. Al schrijvende duik je door verschillende lagen van je leven. De speelse en concrete vragen wakkeren je schrijflust aan. Verras jezelf met nieuwe invalshoeken en opgedoken verhalen. Prikkelend en creatief! Zodra ik weer nieuwe schrijfspellen op voorraad heb, meld ik dat hier.
Dit spel is ontwikkeld door
Nanda Huneman en Jeanet van Omme / foto’s: Jan Huneman.