Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe? Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen? Misschien is de cursus Creatief Schrijven dan wat voor jou. 

Cursus Creatief Schrijven

Tijdens de cursus activeer ik jouw vergeten herinneringen, laat ik je kennismaken met beeldspraak en leer ik je schrijven met je zintuigen. Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. We schrijven in een kleine groep waar een fijne en veilige sfeer voorop staat.

Prijs €99,00

Vervolgcursus Creatief Schrijven

Smaakt de eerder gevolgde cursus Creatief Schrijven naar meer? Kom dan naar onze vervolgcursus waar schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren voorop staan. Door de opdrachten word je geïnspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en gedichten. Laat je verrassen door je eigen creaties!

Prijs €129,00

Diepzeekaarten

Dit schrijfspel bevat 85 diepzeekaarten die je uitnodigen om je levensverhaal nader te onderzoeken. Al schrijvende duik je door verschillende lagen van je leven. De speelse en concrete vragen wakkeren je schrijflust aan. Verras jezelf met nieuwe invalshoeken en opgedoken verhalen. Prikkelend en creatief!

Prijs €17,50
Verzending: €4,00

Schrijfworkshop op Warmetruiendag

Over een kleine week is het Nationale Warmetruiendag. De afgelopen week haalden nieuwe woorden rond het klimaat en CO2-uitstoot de krantenkoppen. Denk aan woorden als klimaatspijbelaars, stakingsmars en klimaatmars. Wij bedachten daarom een speciale schrijfworkshop

Prijs: €17,50
Datum: 15 Februari

In een ontspannen, rustige sfeer leerde ik dat je altijd goede woorden, zinnen, verhalen kunt schrijven. Ik leerde dat ik kan schrijven, dat alles wat er in me op komt, het recht heeft om opgeschreven te worden. Alles wat je opschrijft mag er zijn. Ik zou zeker weer een cursus bij Ingeborg doen.

– Janny van der Molen

De cursus was interactief, leerzaam, open, vertrouwd en gezellig. Ik raad deze cursus aan iedereen aan, niet alleen voor het schrijven maar ook voor meer zelfinzicht. Als er een vervolg komt, doe ik weer mee. Ik zou nog veel meer willen leren.

– Leah Bijlsma