Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar kom je er thuis niet aan toe? Ben je benieuwd welke mooie woorden, zinnen en verhalen in je schuilen? Misschien is een workshop, cursus Creatief Schrijven of een schrijfweekend dan wat voor jou. 

Basiscursus Creatief Schrijven

In het voor- en het najaar start de cursus waar ik jouw vergeten herinneringen activeer, je laat kennismaken met beeldspraak en ik je leer schrijven met je zintuigen. Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. We schrijven in een kleine groep waar een fijne en veilige sfeer voorop staat.

Deze live cursus start voorlopig niet. Vanaf januari 2021 is deze training online te volgen in mijn online schrijfacademie.

Locatie: Marrum (Frl)

Vervolgcursus Creatief Schrijven

Smaakt de eerder gevolgde cursus Creatief Schrijven naar meer? Kom dan naar onze vervolgcursus waar schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren voorop staan. Tijdens deze zesdaagse training word je geïnspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en gedichten. Laat je verrassen door je eigen creaties!

Deze live cursus start voorlopig niet. Vanaf maart 2021 is deze training online te volgen in mijn online schrijfacademie.

Locatie: Marrum (Frl)

Inspiratiespel De Oerkarakters
met 27 interessante archetypes

Ben jij een Froukje Fröbel, een Wiebe Winnaar of juist een typische Zwaantje Zorgzaam? En welk type is jouw moeder, (ex-)partner, beste vriend of vriendin? Passen die types goed bij elkaar of levert deze combinatie juist veel strijd op?
Ontdek met dit kleurrijke inspiratiespel ‘De Oerkarakters’ welke archetype en welk type man of vrouw jij bent en de puzzelstukjes vallen op zijn plek. Maak kennis met onder meer Sexy Silke, Solistische Sjoerd en Teake Temperament.

Prijs € 32,50Schrijfweekend

Begin juni 2020 organiseerde ik een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Wil je ook je dagelijkse leven een paar dagen achterlaten en genieten van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rond schrijfevenementen.

Schrijf- en meditatiedag: Leren floreren, schijn een licht op je diepste drijfveren

Floreren diepste drijfveren schrijven meditatie

Wil je op een inspirerende locatie aan de slag met jouw diepste drijfveren, jouw talenten en jouw passie? En voel je dat dit het juiste moment is om in actie te komen?

Kom dan zaterdag 26 september naar onze meditatie- en schrijfdag in Joure waar je weer leert FLOREREN, door een licht te laten schijnen op je diepste drijfveren. Met meditatie-, visualisatie- en creatieve schrijfoefeningen kom je uit je hoofd en weer in je hart.

Aan het einde van de dag ga je blij en geïnspireerd naar huis met een schrift vol inzichten, dromen en concrete stappen om meteen mee aan de slag te gaan.
Ga je mee? Je bent van harte welkom.


UITVERKOCHT