Voel jij het verlangen om creatiever te zijn, je (weer) te verwonderen en de vrijheid te voelen om helemaal te doen waar je hart ligt? Wil je op een inspirerende locatie aan de slag met jouw diepste drijfveren, jouw talenten en jouw passie? En voel je dat dit het juiste moment is om in actie te komen?

Schrijf- en meditatiedag

Kom dan naar onze meditatie- en schrijfdag waar je weer leert FLOREREN, door een licht te laten schijnen op je diepste drijfveren. Welke zijn dit precies? Krijgen ze genoeg ruimte? Hoe kan je ze een grotere rol laten spelen in je leven? Met meditatie-, visualisatie- en creatieve schrijfoefeningen kom je uit je hoofd en weer in je hart. Je laat je hart, ofwel je intuïtie spreken en zet dit op papier.  Alle antwoorden op dergelijke vragen zitten in jou. Aan het einde van de dag ga je blij en geïnspireerd naar huis met een schrift vol inzichten, dromen en concrete stappen om meteen mee aan de slag te gaan. Hoe ziet jouw volgende stap eruit? 

Floreren diepste drijfveren schrijven meditatie

Ook nieuwsgierig welke drijfveren in jou verborgen zijn en graag in het licht willen staan? Geef je dan nu op! Je bent van harte welkom.

Wanneer 
Zaterdag 26 september van 9.30 tot 16.30

Waar 
Een inspirerende en niet alledaagse cursusruimte vlakbij Joure.

Wie
Maximaal 12 deelnemers. UITVERKOCHT

Door wie
De cursus wordt gegeven door meditatiedeskundige Lutske Sytema en schrijver en schrijfcoach Ingeborg Hoogsteen. Meer informatie over haar vind je hier
Van mijn cursisten, leerlingen en examenkandidaten krijg ik vaak terug dat ik: 
– het programma bied dat past bij jouw schrijffase 
– je vertrouwen geef 
– enthousiast ben, activeer en inspireer    
– zorg voor interactie in de groep  
– aantoonbare kennis en ervaring heb   
– ondersteunend en inspirerend lesmateriaal heb  

Kosten
Voor deze dag betaal je € 149,00 inclusief btw. 
Hiervoor krijg je een compleet verzorgde dag op een prachtige, inspirerende locatie met een uitgebreid lunchbuffet, lesmateriaal, koffie/thee/water en wat lekkers.  

Mocht het door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, ontvang je tijdig bericht en krijg je uiteraard je inschrijfgeld terug. 

Heb je nog vragen of twijfel je of het wat voor jou is? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te overleggen.

Aanmelden niet meer mogelijk

Ingeborg heeft een heel goede voorbereiding,
oog voor detail en een supergoede opbouw in de opdrachten.
Je hebt aandacht gehad voor iedereen.

— Suzanne Wouda