Tijdelijk extra ondersteuning nodig bij de financiële administratie? Of wilt u overstappen naar een efficiënte boekhouding en voortaan digitaal factureren? Ingeborg verzorgt de facturering voor diverse bedrijven en zorgt voor een nauwkeurige en gestroomlijnde financiële administratie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik heb Ingeborg gedurende mijn tijd als projectleider van VanPlan leren kennen als een enthousiaste collega die niet bang is om hard te werken en die doet wat ze belooft.
Bij VanPlan was Ingeborg o.a. verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van ticketing van evenementen en organisatoren. In een lastige periode zorgde zij met haar financiële kennis dat dit in goede banen werd geleid.
Ingeborg is goed met mensen, kan omgaan met feedback en recht door zee. Daarnaast denkt ze graag met je mee en valt ze op door haar positiviteit. Kortom: een fijne collega waar je op kunt bouwen!

Lesley de Vries, projectleider NDC Mediagroep

Ingeborg werkt sinds begin 2018 voor VanPlan en is in korte tijd een belangrijke pijler binnen het team geworden. In korte tijd heeft zij zich alle verschillende facetten van de afdeling, van het schrijven van redactionele pagina’s tot het volledig zelfstandig afhandelen van de financiën, eigen gemaakt. Vanwege ziekte hebben wij Ingeborg aangenomen. Zij is volledig in het diepe gegooid om de volledige financiën van VanPlan te verzorgen. Zij heeft dit niet alleen opgepakt maar ook grote efficiency slagen gemaakt. ‘Weet ik niet’, komt niet in haar woordenboek voor. Ze zoekt net zolang tot ze een antwoord heeft gevonden.
Naast de financiën hebben we haar gevraagd de dagelijkse redactionele Uitgelicht-pagina’s voor Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant te schrijven. Ook hier draait ze haar hand niet voor om.
Ingeborg is erg punctueel, werkt erg nauwkeurig, is zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik zou Ingeborg zeker bij iedere werkgever aanbevelen.

Annelies van Rossem, coördinator VanPlan, NDC Mediagroep.