Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijfweek in Frankrijk

april 28 @ 15:00 - mei 5 @ 11:00

Na de succesvolle en inspirerende editie van 2023, gaan we in 2024 opnieuw naar Milonga. Tijdens deze schrijfvakantie heb je alle tijd en rust om ongestoord te schrijven en te ontspannen.
Doordat je weg van huis bent, ben je meteen ook los van de drukte en verplichtingen die thuis en op je werk op je afkomen.
Daardoor ontstaat focus en ruimte voor wat je het liefste doet maar in het dagelijks leven te weinig aan toe komt: schrijven.
Tijdens onze schrijfweek word je omringd door schrijvers die je helemaal begrijpen.
Elk woord wat je zegt wordt begrepen want iedereen zit in hetzelfde creatieve proces.
Met elkaar geniet je van een volledig verzorgde schrijfvakantie vol inspirerende schrijfworkshops, een prachtige omgeving,
ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven.
“Het was een bijzonder fijne week die ik voor geen goud had willen missen. Tijd voor mezelf en lekker met schrijven bezig zijn, dat was waar ik naar op zoek was. Tijdens een eerdere cursus had ik al een fijn contact met Ingeborg en dat trok me over de streep om me aan te melden voor deze schrijfvakantie. Ik vind Ingeborg een heel fijne docent. Knap hoe snel zij ons tot de kern laat komen. Als de juiste vragen gesteld worden, vloeien de verhalen uit je pen. Ze laat ons allemaal in onze waarde, laat ons vrij en weet ons allemaal te inspireren. De locatie, Milonga, was perfect en ik heb de begeleiding en coaching als ontzettend fijn ervaren. Het was zo relaxt. Ingeborg heeft een fijne invloed op de groep en op de sfeer. Haar coaching stemt ze helemaal af op de persoon die voor haar zit. Ze voelt heel erg goed aan wat iemand nodig heeft en hoe ze die verder kan helpen. Ik kwam vol inspiratie uit de coachingsessies en workshops.”

Gegevens

Begin:
april 28 @ 15:00
Einde:
mei 5 @ 11:00
Site:
https://bureautwirrewyn.nl/schrijfweek-in-frankrijk/

Locatie

Le Coq Banni
Hameaux du Coq Banni
Jeantes L'Aisne, 02140 Frankrijk