Gratis

Gratis e-book

In vijf stappen van je verhaalidee naar een onweerstaanbaar verhaal dat alleen jij kunt schrijven.

Heb jij een geweldig verhaalidee bedacht en wil je dat uitwerken tot een mooi verhaal?

In dit stappenplan ga ik jou hierbij helpen. Ik behandel de vijf cruciale stappen voor het uitwerken van een onweerstaanbaar verhaalidee.

Stap voor stap werk je je idee uit naar een concreet en realistisch schrijfproject. Na het doorlopen van deze stappen rest jou nog één ding: jouw verhaal aan het papier toe vertrouwen.

Na het downloaden zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

Gratis kennismakingsgesprek

Je wilt graag jouw verhaal vertellen. Meer schrijven. Maar hoe pak je dit aan?

Er is op internet en in schrijfboeken heel veel informatie te vinden, maar wat werkt nou het beste voor jou en jouw verhaal? Wil jij nu echt serieus aan de slag met jouw verhaal dan kijk ik met alle liefde een keer met je mee. Ik selecteer iedere maand drie mensen voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Elke maand help ik compleet gratis drie schrijfliefhebbers met hun schrijfwens. Ik luister naar je en vertel je precies wat jij kunt doen om jouw schrijfwens uit te laten komen. Er is per maand plek voor drie gesprekken, dus wees er snel bij als je hiervoor in aanmerking wilt komen.

Hoe werkt het?
Vul de vragen hieronder in. Na ontvangst krijg je van mij een bevestigingsmail. Ben jij een van de drie gelukkigen, dan plannen we een afspraak op een tijdstip dat jou en mij past. Door een goede voorbereiding van mijn kant kunnen we in 30 minuten veel bespreken. Ik deel minstens 2 gouden tips met je. Zodat ook jouw verhaalidee een succes wordt en jij jouw dromen uit kan laten komen.