Gratis e-book

In vijf stappen van je verhaalidee naar een onweerstaanbaar verhaal dat alleen jij kunt schrijven.

Heb jij een geweldig verhaalidee bedacht en wil je dat uitwerken tot een mooi verhaal?

In dit stappenplan ga ik jou hierbij helpen. Ik behandel de vijf cruciale stappen voor het uitwerken van een onweerstaanbaar verhaalidee.

Stap voor stap werk je je idee uit naar een concreet en realistisch schrijfproject. Na het doorlopen van deze stappen rest jou nog één ding: jouw verhaal aan het papier toe vertrouwen.

Na het downloaden zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

September schrijfchallenge

Heb jij de wens om meer te schrijven maar kom je er niet aan toe? Denk je dat je niet goed genoeg bent of weet je niet waar je moet beginnen? 

Dat is zonde want ik geloof dat er in iedereen minstens één goed verhaal schuilt dat het waard is om verteld te worden. 

In januari gaf ik de schrijfchallenge ‘Ontdek de Magie van Creatief Schrijven.’ Die werd lovend ontvangen en ook haalde ik er een halve pagina in het Friesch Dagbladmee. Een enthousiaste deelnemer aan deze challenge, had de krant getipt. Hier vind je het artikel.

Heb je ook zin om meer te schrijven? Schrijf je dan in voor de gratis 3-daagse Schrijfchallenge. Drie dagen schrijven: van 18 t/m 20 september. Klik op de knop hieronder en schrijf je in.