Gratis e-book

In vijf stappen van je verhaalidee naar een onweerstaanbaar verhaal dat alleen jij kunt schrijven.

Heb jij een geweldig verhaalidee bedacht en wil je dat uitwerken tot een mooi verhaal?

In dit stappenplan ga ik jou hierbij helpen. Ik behandel de vijf cruciale stappen voor het uitwerken van een onweerstaanbaar verhaalidee.

Stap voor stap werk je je idee uit naar een concreet en realistisch schrijfproject. Na het doorlopen van deze stappen rest jou nog één ding: jouw verhaal aan het papier toe vertrouwen.

Na het downloaden zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

Gratis kennismakingsgesprek

Je wilt graag jouw verhaal vertellen. Meer schrijven. Maar hoe pak je dit aan?

Er is op internet en in schrijfboeken heel veel informatie te vinden, maar wat werkt nou het beste voor jou en jouw verhaal? Wil jij nu echt werk maken van jouw verhaal dan kijk ik met alle liefde een keer met je mee. 

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek help ik je met je schrijfwens. Ik luister naar je en vertel je wat jij kunt doen om jouw schrijfwens uit te laten komen. 

Hoe werkt het?
Vul de vragen hieronder in. Na ontvangst krijg je van mij een bevestigingsmail. Daarna plannen we een afspraak in op een tijdstip dat jou en mij past. Door een goede voorbereiding van mijn kant kunnen we in 30 minuten veel bespreken.

Ik deel minstens 2 gouden tips met je. Zodat ook jouw verhaalidee een succes wordt en jij jouw dromen uit kan laten komen.