schrijfworkshop over rouw, verlies en verder leven

Als er een maand is waarin het extra merkbaar is dat een geliefde er niet meer is, is het wel december. Daarom gaan we juist in december stilstaan bij wie je mist. We schrijven herinneringen op die je graag levend houdt.

Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare op zijn eigen manier. Schrijven bij rouw helpt je gevoelens op jouw manier te uiten. Daarnaast lucht schrijven op en biedt het houvast en steun.  

Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke herinneringen, verhalen, anekdotes of scenes op. We schrijven in een kleine groep van maximaal zes personen in een fijne en veilige sfeer. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet.

 

Samen gaan we schrijven over rouw, verlies én verder leven.

Samen vertrouwen we verhalen die troosten en inspireren

of er gewoon uit moeten toe aan het papier.  

Juist in deze maand vol feestdagen. Schrijf je mee?  

Voor

Beginners en meer ervaren schrijvers

Dag

zaterdag

Time

14:00 – 17:00

Datum

zaterdag 16 december 2023

Inschrijven voor deze workshop 

In deze workshop nemen we al schrijvend de tijd voor je verlies en rouw. Over wat je mist en wat er (nog) is. Over verdriet en blijdschap. Over frustraties en dankbaarheid. Over dierbare herinneringen en toekomstdromen.

Alles wat je naar familie en vrienden soms binnenhoudt, krijgt in deze workshop de ruimte.

Voor ieder thema dat bovendrijft: het grote verdriet en gemis, dierbare herinneringen, zorgen en angsten, verlangens en behoeften, frustraties en dromen. Net wat er op dat moment bij jou opborrelt. Schrijf je mee?  

Betaal-informatie

Via bovenstaande knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Ook jouw verhaal doet ertoe  

Juist in december lijkt die ene lege stoel nog leger. Daarom gaan we juist in december stilstaan bij wie je mist. We schrijven herinneringen op die je graag levend houdt.

Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare op zijn eigen manier. Schrijven bij rouw helpt je gevoelens op jouw manier te uiten. Daarnaast lucht schrijven op en biedt het houvast en steun.  

We schrijven in een kleine groep van maximaal zes personen in een fijne en veilige sfeer. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet.

Wie geeft deze schrijfworkshop? 
Mijn naam is Ingeborg Hoogsteen (1976) en mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries woord voor wervelwind, ik word vaak een creatieve wervelwind genoemd, vandaar).  Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands. Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.  Dit doe ik voornamelijk via mijn programma’s Fun, Focus en Flow (online programma), Verder met Fictie (online programma) en individuele schrijfbegeleiding. Ook organiseer ik schrijfworkshops en schrijfvakanties. 

trainer

Ingeborg
Start

16 december 2023

Type Workshop
Aantal 2 – 6 deelnemers
Duur 1 middag
Locatie Wigleweg 6, Marrum
Prijs € 77
Toelichting Nog twee plekken beschikbaar. 

Aanvullende workshop-informatie

  • De workshop vindt plaats op zaterdag 16 december 2023.
  • Locatie: Wigleweg 6, Marrum.
  • De workshop gaat al door bij 2 deelnemers.
  • Inloop vanaf 13.30 uur.
  • We werken van 14.00 tot 17.00 uur.
  • Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers.

Wat neem je mee?

  • Pen en papier
  • Tijd
  • Rust

Betaal-informatie

Via bovenstaande knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je overleggen of deze workshop geschikt voor je is? Neem dan gewoon hieronder contact met me op. Stuur een e-mail naar info@bureautwirrewyn.nl  of bel/app naar 06 2001 6410.

(Nu) nog niet aanmelden?

Kun je niet op de data waarop de workshop gegeven wordt en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?
Of is het voor jou (nu) nog te vroeg om je aan te melden omdat je mij eerst beter wilt leren kennen?

Stuur me hieronder dan een bericht. 

Op je event of voor je intervisie-groep

Organiseer je een event, nascholings- of inspiratiedag voor docenten, creatievelingen of liefhebbers van schrijven of persoonlijke ontwikkeling? Ik kom deze workshop graag geven.
Of zit je in een intervisie- of mastermindgroep? Ook dan kom ik graag naar jullie toe.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan door te mailen naar ingeborg@bureautwirrewyn.nl  of nog sneller: door te bellen of appen naar 06 – 2001 6410.

Neem ook contact op als je deze workshop samen met een collega, vriend(in) of familielid wilt volgen, maar er geen data zijn waarop jullie beide kunnen. De workshop gaat namelijk al door bij 2 deelnemers. Dus zijn jullie (minimaal) met z’n tweeën, dan prikken we samen een datum.

wacht niet langer en zet de
eerste stap om jouw verhaal
woorden te geven