Ik ben ingeborg

creatieve schrijfcoach

Schrijfcursussen 

Klik op de afbeelding of de knop als je meer wilt weten over één van mijn cursussen. Wil je liever een 1-op-1 sessie met mij inplannen? Kijk dan even op deze pagina.  
Workshops kun je hier vinden. 

Fun, focus en flow 

Dit is de allerbeste schrijftraining – inmiddels al door meer dan vijftig schrijfliefhebbers gevolgd – die ik je kan bieden als je een kickstart wilt om te durven en blijven. Zoek je  inspiratie om te schrijven en wil je jezelf verrassen met woorden, verhalen en zinnen, doe dan mee met deze schrijfcursus waar creatief schrijven centraal staat. 

Verder met fictie

In deze training help ik je om interessante en levensechte personages tot leven te wekken en fictie te schrijven. Schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren en observeren staan voorop. Door de opdrachten word je geinspireerd tot het schrijven van scenes, anekdotes en verhalen.

De zeven gezichten van jou,
zelfinzicht met oerkarakters 

De vrouwen van mijn inspiratiespel De Oerkarakters staan garant voor inspiratie, zelfinzicht en creativiteit. Aan de hand van Nynke, Silke, Doutzen, Zwaantje, Claire, Froukje en Lies ontdekken we verbazingwekkend veel over onze eigen drijfveren en valkuilen. Voel jij je verwant met de koele carrièrevrouw Claire of zou je iets kunnen opsteken van de wulpse Silke?

De twaalf oerkarakters in jou,
zelfinzicht met oerkarakters

Naar welke innerlijke stem luister je als je bang bent? Boos bent? Verliefd bent? Of op een cruciaal keerpunt staat? Ontdek welke oerkarakters een actieve rol in jouw leven spelen, welke een toontje lager mogen zingen en welke uit de schaduw mogen stappen of wakker gemaakt mogen worden. 
Luister jij naar de stem die het het beste met je voorheeft? 

Laten we samen gaan schrijven

Bel 

06-20016410

Testimonials

“Het werken met Ingeborg is fantastisch. Ze is zo'n cheerleader voor me. Ik ben dankbaar voor haar lessen en de lichtheid die ermee gepaard gaat. Het levert me veel kennis over mijzelf en plezier in het schrijven op. Ik heb de flow weer gevonden. "

Esther de Witte Hoogeveen

“De opbouw en inhoud van de workshops zijn erg sterk en de verschillende opdrachten houden goed verband met elkaar. De manier van presenteren is ook erg prettig en open. De opdrachten overtroffen mijn verwachtingen in hoe inspirerend ze waren. Ik kreeg meer inzicht in mijn hoofdpersonages en in mijn eigen proces. "

Leander

"Tijdens het schrijven vond ik iets terug wat ik sinds mijn middelbareschooltijd onder een kleedje had weggestopt: zin in het spelen met woorden."

Corrie Dijkstra

"Ingeborg steekt anderen met haar bevlogenheid aan. Ze zorgt voor een vertrouwelijke omgeving waardoor er een open sfeer is en iedereen durft. Het leverde me zelfvertrouwen, inspiratie en rust op. En even het zetje tot doorpakken."

Leah Bijlsma

wacht niet langer en zet de
eerste stap om jouw verhaal
woorden te geven