12 dagen schrijven, reflecteren en vooruitblikken 

Graag nodig ik je uit om de magie te ontdekken van de 12 heilige nachten. Vanaf de kerstnacht tot Driekoningen op 6 januari kom ik elke dag in de lucht met een video en een werkboek om aan de hand van twaalf thema’s te schrijven, reflecteren en vooruit te blikken.

Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke dromen, observaties, inzichten, herinneringen, wensen, herinneringen, verhalen of anekdotes op.  In deze twaalf dagen zijn er gezamenlijke deel-, schrijf- en inspiratiesessies. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet. 

 

Samen gaan we het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar vormgeven. 

Samen vertrouwen we verhalen die troosten en inspireren

of er gewoon uit moeten toe aan het papier.  

Juist in deze maand vol feestdagen. Schrijf je mee?  

Voor

Beginners en meer ervaren schrijvers

Dagen

24 december t/m 6 januari 

Tijd

Elke dag zelf schrijven

gezamenlijke schrijf- en deelsessies  

Datum

van 24 december 2023 t/m 6 januari 2024

Inschrijven voor deze 12-daagse 

In deze 12-daagse nemen we al schrijvend de tijd om de magie te ontdekken van de heilige nachten. Deze tijd wordt ook wel de tijd tussen de tijd genoemd. Juist deze dagen is het goed om het werk even neer te leggen, stil te staan en jezelf voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Doe je mee en neem je met mij de tijd om samen terug te kijken op het afgelopen jaar? En je plannen en wensen aan het papier toe te vertrouwen voor het nieuwe jaar?    

Betaal-informatie

Via bovenstaande knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Ook jouw verhaal doet ertoe  

Juist in de donkere dagen van december en de grijze dagen van januari is het belangrijk om te schrijven, reflecteren en vooruit te blikken.

Door inspirerende schrijfopdrachten ga je dromen, observaties, inzichten, herinneringen, wensen, herinneringen, verhalen of anekdotes opschrijven.  

Wie geeft deze 12-daagse?  
Mijn naam is Ingeborg Hoogsteen (1976) en mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries woord voor wervelwind, ik word vaak een creatieve wervelwind genoemd, vandaar).  Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands. Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.  Dit doe ik voornamelijk via mijn programma’s Fun, Focus en Flow (online programma), Verder met Fictie (online programma) en individuele schrijfbegeleiding. Ook organiseer ik schrijfworkshops en schrijfvakanties. 

trainer

Ingeborg

 

Start

24 december 2023

Type 12-daagse
Aantal 1 – 240 deelnemers
Duur 12 dagen 
Locatie Online en via Zoom. 
Prijs € 77
Toelichting Open voor inschrijving.

Aanvullende informatie

  • De 12-daagse start op zondag 24 december 2023 en eindigt op 6 januari 2024. 

Wat heb je nodig? 

  • Pen en papier
  • Kaarsen 
  • Tijd
  • Rust

Betaal-informatie

Via bovenstaande knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je overleggen of deze workshop geschikt voor je is? Neem dan gewoon hieronder contact met me op. Stuur een e-mail naar info@bureautwirrewyn.nl  of bel/app naar 06 2001 6410.

(Nu) nog niet aanmelden?

Kun je niet op de data waarop de workshop gegeven wordt en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?
Of is het voor jou (nu) nog te vroeg om je aan te melden omdat je mij eerst beter wilt leren kennen?

Stuur me hieronder dan een bericht. 

Op je event of voor je intervisie-groep

Organiseer je een event, nascholings- of inspiratiedag voor docenten, creatievelingen of liefhebbers van schrijven of persoonlijke ontwikkeling? Ik kom deze workshop graag geven.
Of zit je in een intervisie- of mastermindgroep? Ook dan kom ik graag naar jullie toe.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan door te mailen naar ingeborg@bureautwirrewyn.nl  of nog sneller: door te bellen of appen naar 06 – 2001 6410.

Neem ook contact op als je deze workshop samen met een collega, vriend(in) of familielid wilt volgen, maar er geen data zijn waarop jullie beide kunnen. De workshop gaat namelijk al door bij 2 deelnemers. Dus zijn jullie (minimaal) met z’n tweeën, dan prikken we samen een datum.

wacht niet langer en zet de
eerste stap om jouw verhaal
woorden te geven