trainingen

met aandacht
voor jou en jouw verhaal

MIJN schrijftrainingen in Friesland

k

Creatief schrijven

Tijdens deze training staat creatief schrijven centraal. Verras je team met woorden, verhalen en zinnen en schrijf vanaf nu origineler en met meer plezier en gemak. 

Schrijfvaardigheid

Je leert hoe je goede, lekker leesbare teksten schrijft die de kern van de boodschap overbrengen. Na afloop druk jij je nog beter uit in het Nederlands. 

g

Leesvaardigheid

Vergroot je leesvaardigheid en vergroot de actieve woordenschat van jouw leerlingen of jouw team en begrijp beter wat je leest. 

Creatieve content

Waar zoekt jouw doelgroep naar? Speel daarop in met creatieve content waar jouw ideale klant niet omheen kan en waardoor hij gaat verlangen naar jouw producten of diensten.

Foutloos Nederlands

Vanaf vandaag schrijf jij foutloos en verzorgd. Want ik leg je de werkwoordspelling en Nederlandse grammatica simpel en doeltreffend uit. 

Steengoede columns en blogs schrijven

Leer hoe je smakelijke, scherpe, unieke en pakkende columns of blogs schrijft met een bruisende binnenkomer, pittig middenstuk en een knaller van een uitsmijter.

OVER BUREAU TWIRREWYN

Het trainingsbureau met aandacht voor jou en jouw verhaal 

Ingeborg Hoogsteen van Bureau Twirrewyn geeft trainingen en coaching op scholen en bedrijven in Friesland.  Graag help ik jou of jouw team creatiever te denken en te schrijven op een manier die bij je past.

Geen standaardopleidingen, maar praktijkgerichte trainingen op maat.

Pas morgen meteen toe wat je vandaag hebt geleerd.

Inspiratie, creatie en schrijfplezier verzekerd! 

Wat hadden we afgelopen vrijdag een mooie ochtend. Iedereen was maandag en eigenlijk deze hele week nog lyrisch over jou en de inhoud van de training Creatief Schrijven.

We zijn het allemaal al aan het toepassen.

Jannemarij Noordmans, Talent development manager YFK Research en Marketing

wacht niet langer en zet de
eerste stap
om jouw LEERLINGEN
OF JOUW TEAM
BETER EN CREATIEVER
TE LATEN SCHRIJVEN