De cursus was interactief, leerzaam, open, vertrouwd en gezellig. Ik raad deze cursus aan iedereen aan, niet alleen voor het schrijven maar ook voor meer zelfinzicht. Als er een vervolg komt, doe ik weer mee. Ik zou nog veel meer willen leren.

– Leah Bijlsma

Ik wist niet wat ik van de cursus moest verwachten maar ik vond het heel fijn. Het was verrassend, inspirerend en erg leuk. Elke les was weer een feestje. Ik heb geleerd dat je je niet hoeft te schamen voor iets. Alles mag.

– Jantje Hoogsteen

De cursus Creatief Schrijven vond ik superleuk. Knus in de caravan, met een flinke vaart veel zaken bij de kop gehad. Ik vind het erg leuk om verhalen te schrijven, korte stukjes. Elke keer was het een verrassing wat eruit komt. Als er een vervolg op deze cursus volgt, doe ik weer mee.

– Jannie Bouma

Ik heb veel geleerd en veel geschreven. Ging diep, veel communicatie. Leuke diverse onderwerpen en een gezellige warme ruimte. Ik heb geleerd om spontaan te schrijven dus niet te veel nadenken. Je staat stil bij grote en kleine momenten. Alles is even belangrijk. Ingeborg geeft ons ruimte, veroordeelt niet en stimuleert.

– Floriske Gerritsma

Ik vind dat je een fijne cursus hebt gegeven. Prettige leerstof, leuke opdrachten en een aardige juf. Je houdt de vaart erin met goede en plezierige opdrachten. De cursus heeft me gemotiveerd en geïnspireerd om toch door te gaan met ‘taal’. De schrijfchalet is een fijne plek om te vertoeven.

– Lieuwe Jansma

In een ontspannen, rustige sfeer leerde ik dat je altijd goede woorden, zinnen, verhalen kunt schrijven. Ik leerde dat ik kan schrijven, dat alles wat er in me op komt, het recht heeft om opgeschreven te worden. Alles wat je opschrijft mag er zijn. Ik zou zeker weer een cursus bij Ingeborg doen.

– Janny van der Molen