Vliegt een schrijfochtend of -avond bij jou ook altijd om? Lees dan vooral verder. Want begin september organiseer ik samen met Suzanne Wouda de creatieve schrijfweek Vind je verhaal in Frankrijk. Laat je dagelijkse leven acht dagen achter en geniet van workshops met inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning, individuele schrijfbegeleiding en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen.

Wil je serieus aan een boek werken? 

Dan is de schrijfweek iets voor jou. Of je nu beginnend bent, of al met een boek bezig, wij geven je de kennis en vaardigheden om direct toe te passen. 
Vooraf lever je een schrijfplan in, zodat we weten wat je vragen zijn en hierop kunnen inspelen. Tijdens de week bieden we workshops over diverse onderwerpen, krijg je individuele schrijfcoaching en organiseren we inspirerende activiteiten. En natuurlijk is er veel schrijftijd. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te lezen, te genieten van de tuin, te wandelen of te rusten.  De schrijfweek telt namelijk acht dagen.

Workshops en schrijfcoaching

Op alle dagen organiseren wij activiteiten die je verder helpen met je schrijven. Workshops, coaching, een vragenuur en groepssessies waarbij we elkaars teksten opbouwend bespreken. Net als tijdens mijn cursussen en workshops staan ook tijdens deze week schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren, associëren en observeren voorop. Benieuwd naar het precieze programma van deze schrijfweek? Klik dan hier.

Wanneer 
Zondag 4 september 2022 vanaf 15.00 t/m zondag 11 september 2022 12.00. 

Waar 
Een prachtig boerenlandhuis genaamd Milonga. Het staat in Noord-Frankrijk, net over de grens, aan een rustig, doodlopend weggetje.
De sfeer van Milonga is moeilijk in woorden te vangen. Het is een ongedwongen, gastvrije plek, waar je een gevoel van thuiskomen ervaart. Je kunt er gaan en staan waar je wil, rondhangen in de tuin, de bossen in, met je rug tegen de oude eik zitten, kampvuur stoken.
De kamers zijn eenvoudig, met een eigen wastafel. Douches en toiletten zijn voor gezamenlijk gebruik.

Je slaapt in een een- of tweepersoonskamer. Een ruim aantal toiletten en douches vind je op de gang. In het Franse landhuis wordt heerlijk voor je gekookt en drinken staat binnen handbereik. Daarnaast gaan er leuke mensen mee die net zo van verhalen schrijven houden als jij.
We schrijven in een groep waar wederom een fijne en veilige sfeer voorop staat. Ook nieuwsgierig welke scenes er boven borrelen? Ga dan mee! 

Wie
Maximaal 14 deelnemers. 

Door wie

Schrijfster Suzanne Wouda organiseert creatieve schrijfweek met Ingeborg Hoogsteen om schrijfmeters te maken
Suzanne Wouda (1974) schrijft en werkt in het onderwijs. In 2011 kwam haar eerste kinderboek uit bij uitgeverij Ploegsma. Daarna volgden meer boeken en bundels bij verschillende uitgevers. Voor Sabel ontving zij een Zilveren Griffel en voor Oorlog in inkt en Verschoppelingen een Vlag & Wimpel van de griffeljury.
Meer informatie over Suzanne vind je hier.
Schrijfcoach Ingeborg Hoogsteen uit Marrum (Friesland) organiseert met Suzanne Wouda een creatieve schrijfweek in Frankrijk

Ik (1976) ben schrijfcoach, schrijver, trainer en docent Nederlands. Ik schreef jarenlang voor kranten en tijdschriften en schrijft nu fictie. Mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries voor wervelwind). Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.
Meer informatie over mij vind je hier


Kosten

Voor deze schrijfweek kun je kiezen uit twee opties: Basis en Vip. Hiervoor krijg je een compleet verzorgde schrijfweek op basis van volpension.
Zie hieronder voor de verschillen.

Niet inbegrepen

Vervoer (maar het is mogelijk samen met andere deelnemers te rijden).
Alcoholische drank buiten de maaltijd om.

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze schrijfweek vind je hier.

Heb je nog vragen of twijfel je of het wat voor jou is? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te overleggen.

Hartelijke groet,

Suzanne en Ingeborg