Een paar jaar geleden ontmoette ik tijdens een kerstborrel in Leeuwarden Theun Dankert. Ik was in die tijd een schim van wie ik ooit was door onder meer een ongeluk waarbij ik mijn rug had gebroken. Hij zei iets tegen me wat me zo diep raakte. We raakten in een open, eerlijk gesprek over het leven, tegenslagen, kansen en durven doen.

We maakten een afspraak om elkaar precies een jaar later op dezelfde plek te ontmoeten en spraken af dat we het komend jaar uit de schaduw zouden stappen, weer durfden doen en kansen zouden grijpen.


Een jaar later waren we allebei op de afgesproken plek en bespraken we met een borrel het afgelopen jaar.Ons gesprek en onze afspraak hadden mij zo’n kracht en moed gegeven waardoor ik grote stappen had durven zetten. Vandaag open ik de dozen van mijn inspiratiespel dat ik onlangs ontwikkelde en professioneel liet ontwerpen en drukken.Dankbaar en ontroerd denk ik terug aan dat gesprek dat zoveel mooie dingen in gang heeft gezet. Zo durf ik sindsdien mijn liefde en passie voor taal, (creatief) schrijven en structuur met steeds meer mensen te delen. Ik geef cursussen, bedrijfstrainingen, schrijfweekenden en binnenkort een uitverkochte schrijf- en meditatiedag met Lutske Sytema die ook op zo’n bijzondere manier op mijn pad kwam. Bedankt, Theun ??.