Vliegt een schrijfochtend of -avond bij jou ook altijd om? Lees dan vooral verder. Want eind maart gaat een van mijn grootste wensen in vervulling. Dan organiseer ik namelijk een creatief schrijfweekend in een voormalig klooster in Friesland. Laat je dagelijkse leven een paar dagen achter en geniet van inspirerende schrijfopdrachten, een prachtige omgeving, ontspanning en lekker veel tijd om te schrijven, te luisteren en te lezen.

Net als tijdens mijn cursussen en workshops staan ook tijdens dit weekend schrijfplezier en het creatieve proces van herinneren, fantaseren, associëren en observeren voorop. Je krijgt creatieve schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of gedichten. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om zelf verder te schrijven, te lezen, te genieten van de kloostertuin, te wandelen of te rusten.

Je slaapt in een eenpersoonskamer met een heerlijk bed. Deze kamer is sober ingericht, overeenkomstig met de leefstijl van de zusters. Een ruim aantal toiletten en douches bevindt zich op de gang. In het klooster wordt heerlijk voor je gekookt en drinken staat binnen handbereik. Daarnaast gaan er leuke mensen mee die net zo van verhalen houden als jij. We schrijven in een groep waar wederom een fijne en veilige sfeer voorop staat. Ook nieuwsgierig welke verhalen er boven borrelen? Ga dan mee!

Wanneer
Vrijdag 27 maart 17.00 t/m zondag 29 maart 15.00.

Waar
Het Karmelklooster in Drachten was tot 1993 in gebruik als slotklooster van de zusters Karmelietessen. Dit Rijksmonument is nu een bijzonder huis met een fijne atmosfeer. Meer info op www.karmelklooster.nl

Wie
10-16 deelnemers. Het schrijfweekend gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Bij het niet doorgaan, ontvang je tijdig bericht en krijg je uiteraard je inschrijfgeld terug.

Kosten
Voor het hele schrijfweekend betaal je € 479,00 inclusief btw. Hieroor krijg je een compleet verzorgd schrijfweekend op basis van volpension met een eenpersoonskamer, linnengoed, alle maaltijden (ontbijt, uitgebreid lunchbuffet en 3 gangen menu), lesmateriaal, koffie/thee/water en wat lekkers.
Alcoholische dranken zijn niet inbegrepen.

Na je opgave ontvang je een deelfactuur van 50%. Ongeveer 4 weken voor aanvang van de schrijfcursus ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Tot 5 dagen na het insturen van het inschrijfformulier is kosteloze annulering mogelijk.

Aanmelding